?>
کاشت ناخن      تراست ولت      ردیاب موتور      *      -      +      buy cccam      خرید پیراهن مردانه      صرافی تتر      buy iptv      -      بروکر فارکس      قیمت ویدئو وال      استخر پیش ساخته      +      دکتر دیلی      -      تزریق پلاستیک      خرید کتاب تاپ ناچ      باینری آپشن کلاب      +      هوش مصنوعى فارسى      بلوک سبک      *      تحلیل اتریوم      -      مشاوره روانشناسی      +      فیلم هندی      +      *      -      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
 jiusanyi jiusanyi .

jiusanyi

آيا ظروف چوبي مستعد كپك زدن هستند؟ اين مي تواند به خوبي صرفه جويي و مديريت كند، بنابراين به طراحي ظروف چوبي توجه كنيد

افراد مدرن روز به روز بيشتر به رژيم غذايي توجه مي كنند. علاوه بر غذاهايwooden fork سالم و خوشمزه، حتي ظروف و ظروف آشپزخانه هم شلخته نيستند.

به خصوص انواع وسايل چوبي به نظر مي رسد كه از آنها استفاده مي كنند و حال و هواي زندگي كاملاً متفاوت مي شود.

با اين حال آنچه نگران كننده است اين است كه محصولات چوبي اگرچه بافت دارند اما مستعد كپك زدن هستند.باكتري ها نه تنها استفاده از زندگي را محدود مي كنند بلكه يكي از دغدغه هاي اصلي سلامت انسان هستند.چگونه اين مشكل را حل كنيم؟

اگر مي‌توانيد از ظروف چوبي يا ظروف آشپزخانه براي يادگيري عادت‌ها استفاده كنيد، بهتر است بلافاصله پس از شستن آن‌ها را خشك كنيد تا از فيلتر شدن آب اضافي چوب‌هاي چيني اطمينان حاصل كنيد و در جاي خنك با تهويه طبيعي براي جلوگيري از رشد قرار دهيد. باكتري و كپك. .

علاوه بر اين، برخي عادت دارند ظروف سفره را بعد از غذا در كاسه بگذارند و آب خيس كنند و يادآوري كنند كه در صورت استفاده از چوب نبايد اين كار را انجام دهيد، بهتر است بلافاصله بعد از غذا شسته و خشك شود. توصيه مي شود هنگام صرف غذا ظروف استيل را انتخاب كنيد كه نسبت به ظروف پلاستيكي، ملامينه و چوبي معمولي ايمن تر و غيرسمي تر باشند.

آيا رنگ كردن ظروف غذاخوري بي خطر است؟

هنگام استفاده از چاپستيك هاي چوبي يك تله كوچك ديگر وجود دارد و آن اين است كه چاپستيك ها را به لاك محافظ چسباندم، آيا بعد از استفاده طولاني مدت، ناخودآگاه مواد سمي مي خورم؟

با توجه به اين موضوع، اگر ظروف چوبي روكش شده با لاك انتخاب كنيد، لاك از درخت لاك مي آيد، اين يك رزين طبيعي است، پس از خشك شدن، ديگر سمي نيست و اثر محافظتي از ظروف دارد. محصول، اين نيست مشكل خيلي بزرگي وجود خواهد داشت.

براي زيبايي، بسياري از چاپستيك ها به روش ها و رنگ هاي مختلف براي تزئين رنگ آميزي مي شوند. اين رنگدانه‌هاي رنگارنگ، اگر راه‌حلي براي تعيين منبع داده‌ها وجود نداشته باشد، ممكن است حاوي آلاينده‌هاي فلزات سنگين باشند؛ اين فلزات سنگين زماني كه در معرض دما يا روغن‌هاي بالا قرار مي‌گيرند، به راحتي در مواد غذايي حل مي‌شوند و تجمع آنها در مدت زمان طولاني باعث مي‌شود. تاثير جدي بر سلامت انسان دارد.توصيه مي شود شركت در هنگام خريد از رنگ هاي اصلي چوب استفاده كند.

توصيه مي شود از روش هاي مديريتي استفاده كنيد: به عنوان مثال، هنگام خوردن سيب زميني سرخ كرده، اگر از بشقاب غذاخوري چوبي استفاده مي كنيد، بهتر است يك لايه روزنامه يا دستمال سفيد زير آن قرار دهيد تا از تماس مستقيم با شركت جلوگيري شود. ظروف چوبي را نمي توان به موقع در مايكروويو يا ماشين ظرفشويي قرار داد، چون لاك خام با دماي بالايي مواجه مي شود و توسط محيط آسيب مي بيند، توصيه مي شود مستقيماً در مكاني با تهويه خشك شود.

مقالات مرتبط توصيه مي شود

تفاوت چوب به عنوان ظروف غذاخوري و بدون رنگ چيست؟

مراقب اين نوع بشقاب ها و چاپستيك ها باشيد، هنوز در خانه استفاده مي شود، به زودي تعويض كنيد.

انواع ظروف و ظروف پخت و پز نيز شگفت انگيز است


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۳۹:۰۵ توسط:jiusanyi موضوع: